Veelgestelde vragen

Product

Voor welke warmtebronnen is mijn Daumonet pan geschikt?

Alle Daumonet pannen zijn geschikt voor vrijwel alle warmtebronnen, zoals elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. U kunt dus met een gerust hart beginnen met koken, bakken en braden! Onze gietijzeren pannen zijn niet geschikt voor een magnetron of vriezer.

Hoe kan ik mijn Daumonet pan het beste onderhouden?

Bij de aankoop van een Daumonet pan ontvangt u een onderhoudshandleiding, hierin staat precies hoe u uw pan het beste kunt verzorgen. Heeft u de handleiding niet bij de hand? Dan kunt u ook altijd op onze onderhoudspagina kijken!

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bij Daumonet bestelt u binnen een paar stappen uw kookwaar. Ga naar de productpagina van uw favoriete Daumonet pan en voeg deze toe aan uw winkelmand. Vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Bocuse

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Carême

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Auguste

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Ducasse

Verkrijgbaar in het zwart

Barbot

Verkrijgbaar in het zwart

We gebruiken dit voor de volgende doeleinden: analyseren van de activiteit op de website en app, integreren van social media, personaliseren van content en marketing, informatie op een apparaat opslaan en/of openen, gepersonaliseerde advertenties, advertentiemeting, inzichten in het publiek en productontwikkeling. We kunnen ook je precieze geolocatie gegevens gebruiken, indien je daar toestemming voor geeft.