Over Daumonet

 

Gezond en lekker koken staat bij ons voorop! Het design met een moderne twist brengt leven in uw keuken. Onze gehele collectie is onmisbaar in elke keuken, creëer generaties lang de beste en lekkerste gerechten, maak van Daumonet uw meest betrouwbare kookpartner. Daumonet staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij weten wat het belang is van het samenkomen met familie en vrienden onder genot van lekker eten. Dit verwerken wij graag in onze gehele collectie.

Daumonet producten worden zorgvuldig gevormd in onze gieterij. En gaan mee met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van koken. Wij zorgen voor jarenlang bak- en kookplezier met onze hoogwaardig gietijzeren pannen. 

Bocuse

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Carême

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Auguste

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Ducasse

Verkrijgbaar in het zwart

Barbot

Verkrijgbaar in het zwart

We gebruiken dit voor de volgende doeleinden: analyseren van de activiteit op de website en app, integreren van social media, personaliseren van content en marketing, informatie op een apparaat opslaan en/of openen, gepersonaliseerde advertenties, advertentiemeting, inzichten in het publiek en productontwikkeling. We kunnen ook je precieze geolocatie gegevens gebruiken, indien je daar toestemming voor geeft.